fAfbeelding invoegen
 
Tim

Hoi, ik ben Tim en ik ben 17 jaar. Ik ben een vrolijke jongen. Mijn moeder zegt altijd dat ik lachend geboren ben. Ik hou van gezelligheid maar ik heb wel behoefte aan structuur en duidelijkheid. Ik woon samen met mijn moeder en zusje in Elst. Mijn ouders zijn gescheiden en mijn vader woont een paar straten verderop. Als ik bij hem ben help ik daar graag in de tuin.
Door de weeks ga ik naar school. Ik zit op de Kom in Druten en ik heb het daar heel erg naar mijn zin. Twee keer in de maand ga ik logeren in een logeerhuis met kinderen zoals ik. 

In mijn vrije tijd luister ik naar de radio en mijn favoriete zender is 100% NL want dan kan ik lekker meezingen. Ook speel ik graag een spelletje memorie of Stef Stuntpiloot zolang het allemaal niet te lang duurt vind ik het prima.  De Nintendo en de ipad zijn ook favoriet. Samen met mama of papa op de tandem fietsen vind ik ook leuk. Gelukkig is deze wel elektrisch want meestal ben ik zoveel aan het praten dat ik vergeet mee te trappen. Ik kan opa ook heel goed helpen in de keuken, opa kookt en ik geef alles aan.  

Het lijkt me leuk om samen met andere jongeren in Lent te gaan wonen, ik vind het nog wel wat spannend maar ik weet zeker dat ik het daar naar mijn zin ga hebben.

Groetjes Tim