Afbeelding invoegen
 
Julian

Hoi, ik ben Julian, geboren in 2000. Ik houd van bedrijvigheid & gezelligheid. Ik ben graag samen met lieve mensen die even de tijd voor mij nemen om een boekje voor te lezen of samen met mij een liedje zingen. Ik word heel erg blij van muziek en dans dan op mijn eigen manier. Ik ben heel erg goed in het maken van moeilijke puzzels. Ik ben helemaal verslaafd aan de iPad, daarop maak ik graag puzzels, doe ik een lego-spelletje of kijk ik een filmpje op YouTube.
 
Overdag ga ik naar de Looierij in Cuijk waar ik als assistent-medewerker klusjes doe als papier versnipperen, mee de was opvouwen (óf heel lang kijken hoe al die grote wasmachines draaien), appels schillen voor de appelmoes of meehelp met de afwas of koken. Ook ga ik graag mee boodschappen doen of ik maak een puzzel. Als ik maar lekker actief bezig kan zijn, zit ik het beste in mijn vel.
 
Ik zwem elke week met veel plezier in het zwembad en maak heel graag fietstochtjes op de tandem. Ook houd ik erg van het buitenleven, de boerderij en een ritje maken op de tractor. Je kunt mij geen groter plezier doen!