Afbeelding invoegenfoto | Masha Adriaans
 
Teun

Ik ben Teun (2003) en samen met mijn broertje, zus en ouders woon ik in Nijmegen in een aangepast huis. Ik vind het leuk om naar school te gaan om daar te gymen, paardrijden en te praten in de 'kring'. Ik houd erg van boekjes lezen, muziek luisteren en filmpjes kijken, vooral die van Buurman & Buurman, Kabouter Plop, Piet Piraat, Pieter Post en Brandweerman Sam. Ik kan niet zo goed zien en daardoor niet lezen maar als ik een verhaal een paar keer heb gehoord, kan ik het daarna bijna helemaal zelf 'voorlezen'. Je kunt me helemaal blij maken met een theater- of bioscoopbezoek en ik geniet erg van een ritje in een stadsbus om daarna op een terras een glaasje appelsap te drinken. 
 
Ik zit in een rolstoel met een op maat gemaakte stoel zodat ik goed ondersteund kan zitten. Als je me meeneemt naar een stad kan ik uren kijken naar alle mensen die voorbij komen. De een heeft een pet op, de anders een rugzak om en soms zie ik andere mensen met een rolstoel of een looprek.

Als je me aanspreekt schrik ik even maar als je me de tijd geeft maak ik graag een gezellig praatje met je. Verder vind ik het leuk om te zwemmen, te 'springen' op de trampoline en te spelen met onze konijnen. En dat ik het leuk vind kun je niet alleen zien aan mijn gezicht maar aan mijn hele lijf!