Afbeelding invoegen

Nienke

Hoi, ik ben Nienke en woon nu in Nijmegen met mijn ouders en broers. Binnenkort ga ik op mezelf wonen. Dat vind ik wel spannend (mijn ouders trouwens ook) maar ook wel heel leuk. Ik ben dan wel de jongste maar ik ga eerder dan mijn 2 oudere broers het huis uit. Daarin ben ik dan weer de eerste in!
 
Ik ben bijna 18 jaar en ga naar de KOM naar school. Daar heb ik het enorm naar mijn zin. Er wordt in de klas praktisch gewerkt en ik vind het fijn om te helpen met de taken. Ik wil heel graag met iedereen praten want dat vind ik gezellig. Praten is echter lastig, het lukt mij alleen om enkele woorden te zeggen. Gelukkig heb ik een BigMack. Dit is een drukknop waar je een spraakboodschap in kan spreken. Samen met mama spreek ik elke dag wat in en laat deze in de kring afspelen. Ook de juffen spreken een dag verslagje in zodat ik thuis kan vertellen wat ik gedaan heb.
 
Ik ben vrolijke enthousiaste meid en ga ook graag op pad. Ik heb dan ook een rolstoelfiets en fiets graag met een begeleider naar de stad. Heerlijk om iedereen te begroeten of een ijsje te eten.  Verder rij ik elke week paard op de Manege De Winkelsteegh, zwem ik elke week en ga ik graag naar de disco.
 
In huis kan ik met een rollator lopen, daar buiten maak ik gebruik van een rolstoel.