Elke

Hallokidikkiedokiedee! Ik ben Elke (2001) en ik hou van het goede leven. Ik ben dol op muziek, lachen, dansen, zwemmen, eten en in de spiegel kijken. Samen dingen doen vind ik allerleukste: kletsen, foto's kijken, foldertjes kijken, YouTube filmpjes op tv of de IPad.

Sinds een paar jaar kan ik zelf fietsen en soms ga ik heel hard en soms sta ik heel lang stil, net hoe het mij uitkomt. Ik hoop dan dat er een luchtballon voorbij komt en heel soms heb ik geluk. Ik kan heel goed lopen, maar voor lange afstanden zit ik graag in een rolstoel.

Eten vind ik zo belangrijk dat ik daar elke keer weer naar uitkijk. Het is mijn hoogtepunt van de dag. Als het dan lang duurt raak ik overstuur. Gelukkig vind ik bijna alles lekker, dus ben ik snel weer gelukkig en blij. Maar het allerleukste vind ik mensen, groot of klein, dat maakt niet uit. Ik hou van iedereen, vooral als jij een liedje zingt of lekker gek kan dansen.

Ik hou van gezelligheid. Daarom ben ik blij dat ik nog een grote zus heb, Mila en een broer, Zeth. Ik ben dol op hen en zij ook op mij. Ik ben blij dat we dichtbij elkaar wonen, zodat zij mij makkelijk kunnen bezoeken in Majstro.