Dide

Hoi, ik ben Dide! Ik ben 17 jaar en woon met mijn zusje, vader en moeder en onze katten in Nijmegen. Als er geen corona is ga ik elke dag naar school. Dat vind ik leuk want dan zie ik ook mijn vrienden en vriendinnen. Volgend jaar stop ik met school en dan ga ik werken. Ik weet nog niet waar. In een café of ergens waar ik klusjes kan doen of mensen kan helpen, dat lijkt me wel wat.

Ik hou van puzzelen, het liefst maak ik mijn lievelingspuzzel van Europa. Die kan ik héél snel maken. Ik heb hem al wel 500 keer gemaakt denk ik. Elke dag whatsapp ik ook met mijn vrienden over van alles en nog wat of kijk ik filmpjes op TikTok en Youtube. Soms ga ik een stukje fietsen met papa of mama op de tandem. Of wandelen. Als er dan een hond ofzo meegaat. Van de buren of Cesar, een hond die met zijn baasje vaak met mij iets leuks gaat doen. Niet te lang allemaal, daar heb ik geen zin in. Als we daarna dan ergens iets gaan drinken, een ijsje gaan eten of ik krijg een medaille dan vind ik het al wel veel leuker worden. 

Straks word ik 18 en dan wil ik graag op mezelf gaan wonen. Gezellig samen met anderen die net zo oud zijn als ik. Samen spelletjes doen, puzzelen, koken, elkaar helpen en gewoon een beetje chillen. Ik hou wel van gezelligheid! En dan kan je nog eens met iemand anders dan met mama een spelletje Mens-erger-je-niet doen :) 

Dat kan allemaal bij Majstro! Papa en mama ook helemaal blij, zo dicht in de buurt, iets met kleinschalig zeggen ze en zo’n mooi nieuw gebouw waar nog veel meer mensen wonen. En dichtbij winkels en cafés straks. Ik zie mezelf al boodschappen doen of op een terras een lekker glas chocomel drinken (met slagroom als papa en mama niet kijken). 

Onze katten ga ik dan wel heel erg missen, ik ben gek op ze! Nu wandel ik vaak een rondje met ze in de buurt. Dan lopen ze vanzelf mee. Zo gezellig. Misschien woont er straks wel iemand in de buurt met een kat of een hond en mag ik die een keer aaien of mee uitlaten. Dat zou leuk zijn! 

Ik vind het leuk om bij Majstro te gaan wonen. Misschien is het ook iets voor jou? Er is nog plaats


Daaag! Groetjes van Dide
  Afbeelding invoegen